Carwrap kleuren: vind de
perfecte look voor jouw auto.

Onze carwrap kleuren:
eindeloze mogelijkheden

Ga je voor een stoere, mysterieuze look met carbon of mag de kleur van jouw wagen eraf spetteren? Ons uitgebreide assortiment carwrapfolie omvat vele kleuren en tinten, uitgevoerd in mat of metallic. Hieronder vind je een link naar de Oracal kleurenkaart.

Tip: geef je motorkap, dak, spiegels en/of deurklinken een andere kleur voor een bijzonder effect!

Oracal kleurenkaart

ORACAL® 970 Premium cast – Meerlaags gegoten PVC-film (110 micron) Car wrap

Oracal 970 Glossy premium cast car wrap folie. Meerlaags gegoten. 110 micron dik en meer dan 96 kleuren beschikbaar.
Zeer duurzaam en vormvast. In glossy en mat verkrijgbaar.

Kleuren en design

Misschien ben je er al helemaal uit. Jij kunt elke lijn, elke kleur en elke vorm op jouw gewrapte wagen al in gedachten zien. Niet? Dan helpt ons ervaren team van vormgevers je graag. Vanaf de positionering van je logo, tot een volledig uitgewerkt design dat je hele auto omspant. Wat jij ook zoekt, bij Carwrappro kan het.

Video bekijken

Ben je benieuwd hoe dat nou gaat, de folie aanbrengen bij een carwrap? Je kunt het bekijken bij onze video’s. Daar zie je hoeveel ervaring, geduld en precisie er nodig zijn voor het vakkundig aanbrengen van jouw carwrap.

Onderhoud en verzorging

Als jouw wagen tot in perfectie gewrapt is, is het zaak om goed voor je auto en de wrap te zorgen. Bij onze wasvoorschriften vind je een lijstje met richtlijnen: als je je daaraan houdt, blijft je wrap zo lang mogelijk mooi en sterk. Ook hebben we een onderhoudskit voor je, in grote en kleine versie. En heb je vragen over de verzorging? Dan helpen wij je natuurlijk graag.

Over Carwrappro

Carwrappro is een initiatief van Questo. Van idee tot identiteit, Questo is een reclamebureau, webbureau en signbedrijf in één. Wil je meer over ons weten? Neem dan eens een kijkje op onze site.