Wasvoorschriften:
houd jouw voertuig
in optimale conditie.

Wasvoorschriften

Op deze pagina vind je onze uitgebreide wasvoorschriften om jouw carwrap nog langer in topconditie te houden. Na oplevering van het gewrapte voertuig dien je het minimaal 48 uur niet te wassen. De eerste weken daarna vraagt de nieuw aangebrachte carwrap een voorzichtige reiniging. Jouw voertuig kan daarna probleemloos worden gereinigd in een wasstraat. Wij adviseren het wassen van jouw voertuig wekelijks uit te voeren.

Je kunt de wrap onder hoge druk reinigen, als je rekening houdt met onderstaande waarden:

  • sproeihoek: richt de waterstraal op de markering onder een hoek van 90º
  • minimum afstand van de waterstraal is 30 cm
  • maximale druk van de waterstraal: 80 bar
  • maximale watertemperatuur: 70º C
  • sproeiwijdte: 40º

Je kunt je auto met normale autoreinigingsproducten schoonmaken, als ze aan de volgende criteria voldoen:

  • het reinigingsproduct heeft geen schurende werking
  • laag alkalisch of zuur (tussen 3 en 11 Ph)
  • vrij van sterke oplosmiddelen of alcohol

Heb je vragen?

Natuurlijk vind je het belangrijk om jouw belettering of carwrap in uitstekende conditie te houden. En dan is het logisch dat je er vragen over hebt. Laat ons dat vooral weten. Wij kunnen bijvoorbeeld goed beoordelen of de wrap nog goed is en of deze – bij gelijke verzorging – goed blijft in de toekomst. Zo heb jij zo lang mogelijk plezier van jouw fraaie voertuig. Kortom: heb je een vraag en staat het antwoord niet bij de info hierboven? Neem dan vooral contact met ons op.

Onderhoudskit

Niets werkt zo goed als een reinigingskit op maat. Speciaal voor beletterde of gewrapte auto’s hebben we de onderhoudskit in klein en groot formaat. Voor maar een paar tientjes weet je zeker dat je een middel gebruikt dat jouw wrap en auto in topconditie houdt. Meer weten? Kijk naar ons infofilmpje.

Over Carwrappro

Carwrappro is onderdeel van Questo: het reclamebureau dat je helpt van idee tot identiteit. Wil je meer weten over ons bedrijf en ons dienstenpakket? Neem dan eens een kijkje op onze website!