Veelgestelde vragen

Als je je auto wilt laten wrappen zullen er ongetwijfeld vragen zijn. Wat zijn de mogelijkheden en hoe zit het met garanties? Vreemde vragen bestaan niet, juiste antwoorden wel.

Op de meest gestelde vragen geven we hieronder antwoord. Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op, we staan je graag te woord.

Kan ik de kleur via de telefoon doorgeven?

Wrappen van een auto is natuurlijk best een investering en daarom vragen we onze klanten meestal even langs te komen om een keuze te maken uit onze kleurwaaiers. Kunnen we meteen even kennismaken, advies geven en uw vragen beantwoorden

Mag ik de auto na een wrap wassen?

Omdat de folie na het aanbrengen goed moet doorhechten adviseren we de auto pas na twee weken te wassen. Wassen met de hand of door de wasstraat is geen enkel probleem Bij gebruik van een hogedrukreiniger adviseren we een afstand van minimaal 40 cm om te voorkomen dat de wrap aan de randen loslaat.

Hoe zit het met de garantie?

Op onze werkzaamheden geven we 1 jaar garantie en kunt u vertrouwen op onze uitstekende service. We werken met topmerken zoals bijv. Oracal en Avery. Deze leveranciers geven op kleurechtheid 4 jaar garantie op metallic, 3 jaar op specials en 8 jaar op zwarte en witte folie. Uiteraard gaan we ervan uit dat jij de gewrapte oppervlaktes onderhoudt zoals aanbevolen wordt.

Kan een auto met lakschade gewrapt worden?

Dat kan natuurlijk maar is niet aan te bevelen, schades zullen zichtbaar blijven en de folie zal minder goed hechten op deze plaatsen. Op dit soort werk geven we dan ook geen garantie.

Beschermt een carwrap ook tegen steenslag?

Zeker niet, de folie is dun en zal net zoals de lak schade ondervinden van steenslag.

Kan mijn kunststof bumper gewrapt worden?

Een carwrap hecht alleen op de gelakte onderdelen van uw auto, kunststof delen zijn te poreus en veelal voorzien van een vuilafstotende topping waardoor folies geen afdoende hechting zullen krijgen.

Kunnen de logo’s op mijn auto gewrapt worden?

Logo’s zijn over het algemeen kleine onderdelen met scherpe randen en kleine oppervlakten. Hierdoor komt er te veel spanning op de folie te staan waardoor deze loslaat.

Kunnen de velgen gewrapt worden?

Helaas is dat niet mogelijk, het slijpsel van de remblokken zal al op korte termijn Invloed hebben op de kwaliteit van hechting en uitstraling. Spuiten of poedercoaten bij een erkende spuiterij is een aanbeveling.