Een nieuwe uitstraling
en robuuste bescherming;
dit is carwrapping!

Wrap of lak

Bij carwrapping wordt jouw auto letterlijk ingepakt met gegoten vinyl. Er zijn vele soorten, kleuren en prints mogelijk. Sterker nog: de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Je kunt er de uitstraling van jouw wagen helemaal mee afstemmen op je eigen wensen. Door bijvoorbeeld de motorkap, dak of spiegels in te pakken. Ook het wrappen van de gehele auto behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. In dat geval werkt de folie meteen als een bescherming van je laklaag tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Kies jij voor wrap of lak? Carwrap biedt significante voordelen ten opzichte van lakken. De inpaktechniek is sowieso een stuk sneller en goedkoper. En het prijsverschil kan zelfs oplopen tot wel 50%! Zeker als je graag een mooi patroon of letters op je voertuig wilt hebben. Daarnaast biedt het uitstekend bescherming tegen de effecten van zonlicht, chemicaliën en mechanische belasting zoals takken in een bosrijke omgeving en krassen met parkeren. Ook is de wrap door een professional eenvoudig te verwijderen, waarna de auto weer als nieuw tevoorschijn komt. Met als bonus een hogere restwaarde!

Bedrijven en instellingen

Juist voor commerciële organisaties is carwrapping een uitstekende optie. Van directeur tot administratief medewerker: iedereen kan met reclame op de auto rondrijden. Zo maak je jouw bedrijfsnaam snel bekend in een grote omgeving. Een mooi beletterde om gewrapte auto wordt dagelijks door vele honderden mensen gezien en onthouden. Is er een wisseling van de wacht of verandert het logo? Dan is een wrap ook zo aangepast. Dat krijg je met lak een stuk minder eenvoudig voor elkaar.

Design kiezen

Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt om je wagen te laten wrappen, dan ligt er ineens een wereld aan mogelijkheden open. En dat kan best overweldigend zijn. Want wat past er het beste bij jouw auto? Welke kleuren zijn er allemaal beschikbaar en aan welke patronen kun je denken. Moet een logo op alle zijden van de auto staan of is eentje genoeg? Laat je alle delen van je auto inpakken of slechts delen? Kom je daar zelf niet helemaal uit, dan denken wij natuurlijk graag met je mee. Onze ervaren vormgevers maken een ontwerp waar je echt blij van wordt en waardoor jouw auto er echt op vooruit gaat. Meer weten? Neem contact met ons op!