Onderhoudskit: houd jouw
voertuig strak in het pak na
een carwrapping!

Onderhoudskit carwrap

Nadat je jouw voertuig hebt laten wrappen, ziet die er weer uit om door een ringetje te halen. Zonder een spatje vuil en in absolute topconditie. Helaas blijft dat niet zo, maar gelukkig kun je de auto gewoon wassen. Om jouw carwrap in optimale conditie te houden bieden we een onderhoudskit aan. We hebben twee varianten: een kleine en een grote onderhoudskit.

De prijs voor een onderhoudskit klein is € 25,00.
De prijs voor een onderhoudskit groot  is € 45,00.

Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Zo werkt carwrapping

Als je een keer gezien hebt hoe een auto gewrapt wordt, zijn het benodigde onderhoud en de daarbij behorende wasvoorschriften wellicht ook logischer voor je. Kijk daarom eens naar voorbeelden van ons werk. In de filmpjes kun je zien hoe de wrap op een auto wordt aangebracht.

Wasvoorschriften

Met de juiste onderhoudskit zorg je goed voor jouw wagen en de carwrap of belettering. Dat kun je ook in het filmpje hierboven zien. Toch is het belangrijk om meer te weten over het juiste onderhoud van jouw mooie auto. Daarom hebben we een handig overzichtje voor je gemaakt. Op de pagina Wasvoorschriften lees je alles over het onderhoud van de wrap: van de eerste uren tot en met de lange termijn.

Vragen?

Goed onderhoud is van groot belang. Daarmee houd je jouw carwrap fris en sterk. Wij vinden het dus ook belangrijk dat jij de juiste informatie hebt. Mocht je een vraag hebben waarop je het antwoord niet op onze website kunt vinden, dan horen we heel graag van je. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Over Carwrappro

Carwrappro is een initiatief van Questo. Van idee tot identiteit, Questo is een reclamebureau, webbureau en signbedrijf in één. Wil je meer over ons weten? Neem dan eens een kijkje op onze site.