Carwrap video:
zo wordt de folie
aangebracht.

Bekijk carwrap video

Ga je voor een stoere, mysterieuze look met carbon of mag de kleur van jouw wagen eraf spetteren? Ons uitgebreide assortiment carwrapfolie omvat vele kleuren en tinten, uitgevoerd in mat of metallic. Wat je ook kiest, het is mooi om in de carwrap video’s te zien hoe de folie wordt aangebracht door ervaren mensen. Bekijk de precisie, rust en het geduld die nodig zijn om jouw carwrap perfect aan te brengen. We gaan voor het beste resultaat, dat perfect blijft zitten en lang mooi blijft.

Tip: geef je motorkap, dak, spiegels en/of deurklinken een andere kleur voor een bijzonder effect!

Inspiratie

Bij carwrapping zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Mat, metallic, transparant, kleuren, letters en patronen… De juiste mate van creativiteit maakt elke carwrap tot een succes. Benieuwd naar voorbeelden van ons werk? Kijk eens naar wat anderen met hun voertuigen deden. Laat je inspireren!

Precisie en resultaat

Zoals je in de carwrap video kunt zien, hangt het eindresultaat af van de nauwkeurigheid van het werk. Een carwrap aanbrengen is een specialisme. Een echte expert weet wat hij doet en dat uit zich in een groot verschil in het resultaat. Wij weten in welke staat de laklaag moet zijn en hoe de auto voorbereid moet worden. We kennen het verschil tussen inferieur en hoogwaardig materiaal. We werken uitsluitend met kwaliteitsproducten. Met geduld en ervaren handen gaan we telkens voor het beste resultaat.

Onderhoud

Is jouw wagen eenmaal mooi gewrapt? Dan ben jij aan de beurt. Vanaf nu heb jij de looks van jouw auto in handen met de juiste verzorging en onderhoud. Het is niet moeilijk om voor je gewrapte wagen te zorgen, maar je moet wel even weten wat je doet. Daarom hebben we een handig overzicht voor je gemaakt met wasvoorschriften. Ook hebben we een onderhoudskit (klein of groot) waarmee je jouw wagen in topconditie houdt.