Vraag snel een exacte
prijs aan voor jouw carwrap.

De prijs van een carwrap bepalen we op basis van diverse factoren. De keuze is aan jou. Wil je een deel of de hele auto laten inpakken? Nemen we de klinken en spiegels mee? Welke merk en type voertuig betreft het? Welke folie-uitvoering wil jij het liefst? Neem gerust contact met ons op, dan brengen wij graag een scherpe offerte voor je uit!

Met een mooie carwrap is jouw auto weer als nieuw. En de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Je kunt kiezen uit allerlei kleuren, vormen en belettering. Carwrapping geeft je de vrijheid om de looks van jouw auto volledig af te stemmen op jouw smaak of huisstijl van je bedrijf.

Ga je voor een stoere, mysterieuze look met carbon of mag de kleur van jouw wagen eraf spetteren? Ons uitgebreide assortiment carwrapfolie omvat vele kleuren en tinten, uitgevoerd in mat of metallic. Tip: geef je motorkap, dak, spiegels en/of deurklinken een andere kleur voor een bijzonder effect!

Bij het kiezen en ontwerpen sta je er natuurlijk niet alleen voor. Ons team van professionele ontwerpers helpen jou om het beste design te kiezen. Samen zorgen we dat jouw auto er ongekend strak uit komt te zien.

Prijs van je carwrap aanvragen?

Vul onderstaand formulier in met jouw gegevens, dan ontvang je binnen 2 werkdagen een offerte van ons.

Gegevensverwerking(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.